Z Blue Dragon możesz odkryć magię autentycznej kuchni azjatyckiej. Każdy przepis, każdy kęs to przygoda, żywa eksplozja ekscytujących smaków. Dlatego wprowadziliśmy trochę tego żywego koloru do naszego nowego opakowania.
Dodatki do kuchni azjatyckiej
Papier ryżowy
Papier ryżowy najczęściej stosuje się do przygotowania sajgonek, które można faszerować warzywami, mięsem lub owocami morza.
Dip Sweet Chilli
To połączenie papryczek chilli z aromatycznym czosnkiem. To dodatek, który nadaje potrawom pikanterii i wyjątkowego charakteru.
Sos teriyaki
Pyszny dip o słodkim smaku doskonale nadający się do serwowania z sushi.
Sos ostrygowy
Popularny sos przyprawowy do dań kuchni chińskiej. Zawdzięcza swoją nazwę jednemu ze składników, ostrygom.
Sos rybny
Sos rybny to popularny azjatycki dodatek, którego używa się do doprawiania potraw, zup i dresingów oraz tajskich dań curry.