Pad Thai z czerwoną papryką i dymką

10 min.

Czas przygotowania

15 min.

Czas gotowania

2 os.

Iloś porcji

Składniki

Przygotowanie

  1. Makaron ugotuj, odcedź.
  2. Pieczarki pokrój w plasterki. Na patelni lub woku rozgrzej olej, dodaj pieczarki. Smaż na dość dużym ogniu przez około 7 minut, aż lekko zbrązowieją. Następnie dodaj paprykę pokrojoną w słupki, smaż 3 minuty. Następnie dodaj zawartość saszetek zestawu pad thai, smaż jeszcze około 7 minut na średnim ogniu, mieszając. Na koniec dodaj ugotowany makaron, wymieszaj.
  3. Przełóż na talerzyki, posyp posiekaną dymką.

Przepis wymaga

Zestaw do dania Pad Thai
Zestaw do dania Pad Thai
Pad Thai dla 2 osób w 20 minut? Z naszym zestawem to możliwe!

Udostępnij