Szukaj
Close this search box.
Pad Thai z czerwoną papryką i dymką

10 min.

Czas przygotowania

15 min.

Czas gotowania

2 os.

Iloś porcji

Składniki

Przygotowanie

  1. Makaron ugotuj, odcedź.
  2. Pieczarki pokrój w plasterki. Na patelni lub woku rozgrzej olej, dodaj pieczarki. Smaż na dość dużym ogniu przez około 7 minut, aż lekko zbrązowieją. Następnie dodaj paprykę pokrojoną w słupki, smaż 3 minuty. Następnie dodaj zawartość saszetek zestawu pad thai, smaż jeszcze około 7 minut na średnim ogniu, mieszając. Na koniec dodaj ugotowany makaron, wymieszaj.
  3. Przełóż na talerzyki, posyp posiekaną dymką.

Przepis wymaga

5010338404772_T1
Zestaw do dania Pad Thai
Pad Thai dla 2 osób w 20 minut? Z naszym zestawem to możliwe!

Udostępnij