- Przygotować marynatę z Sosu Sojowego Blue Dragon i pieprzu. Włożyć do niej pokrojone w paski mięso. Wstawić na co najmniej 1 godzinę do lodówki (a najlepiej na całą noc). Pieczarki pokroić w plasterki. Marchewkę oczyścić i pociąć w słupki. Papryczkę chili umyć, wydrążyć i posiekać w plasterki. Cebulę obrać i pociąć w piórka.
- Na patelni rozgrzać odrobinę oleju i usmażyć : wołowinę, drobno posiekany czosnek, starty na tarce o drobnych oczkach imbir i cebulę. Następnie dodać przygotowane warzywa. Smażyć przez chwilę. Dołożyć Sos Czosnkowy Blue Dragon. Całość podgrzewać przez chwilę, mieszając. Na talerze wyłożyć ugotowany makaron i sos. Danie udekorować posiekaną dymką.
Do przygotowania dania można użyć makaronu ryżowego i odrobiny Oleju Sezamowego Blue Dragon, dzięki czemu danie nabierze głębi smaku.