Z Blue Dragon możesz odkryć magię autentycznej kuchni azjatyckiej. Każdy przepis, każdy kęs to przygoda, żywa eksplozja ekscytujących smaków. Dlatego wprowadziliśmy trochę tego żywego koloru do naszego nowego opakowania.
Wybierz rodzaj
Sos sojowy jasny
Idealny do smażenia, dodatek do zup lub jako przyprawa.
Ocet ryżowy
Bardzo dobrze znany dodatek w kuchni chińskiej oraz japońskiej.
Pasta wasabi
Dodaj charakteru daniom poprzez dodanie pasty wasabi.
Ryż do sushi
Idealnie pasuje do dań kuchni japońskiej, w szczególności do przygotowywania sushi.
Listki Nori
Prażone algi używane są do zawijania ryżu podczas przygotowywania sushi.
Makaron pełnoziarnisty
Przygotowywany według tradycyjnej chińskiej receptury.
Makaron jajeczny
Przygotowywany według tradycyjnej chińskiej receptury.
Sos stir fry Hoisin & Garlic
Aromatyczny sos stir fry z pastą sojową, sosem sojowym, czosnkiem i przyprawami.
Sos stir fry Oyster & Spring Onion
Delikatny, aromatyczny sos ostrygowy z cebulką dymką i subtelną nutą czosnku i imbiru.